Portret

 

 

Studio Portret

Heb jij altijd al graag een echt portret willen laten maken in de studio of een gave fotoshoot willen hebben? Maar denk je dat je daar niet geschikt voor bent of vind je het nog te spannend?

Dan ben je bij mij, Casper Korver, op het juiste adres. Iedereen kan bij mij terecht voor een studio portret. Met de juiste aandacht en techniek word ook jij fotogeniek!

Waarom zou je kiezen voor een professioneel studio portret?

Er zijn heel veel redenen om de studio in te gaan. Denk aan een goede studio portretfoto van jezelf als promotie op bijvoorbeeld LinkedIn, voor de website van je eigen onderneming, voor de omslag van je eigen boek of de hoes van je CD. Misschien ben je een eigen portfolio aan het samenstellen of wil je een mooie studio portretfoto van jezelf voor wat afwisseling aan de wand om cadeau te doen. Een studio portret kan ook een mooie vereeuwiging van je kinderen zijn die je daarna een waanzinnige plek kunt geven in de huiskamer. Je creëert daarmee een echt kunstwerk in je eigen huis. Met Casper Korver kan het dan ook allemaal.

Laat daarom het studio portret maken door een professionele fotograaf! Want los van een goede camera en de juiste lenzen komt er heel wat deskundigheid bij kijken om een goede foto te maken. Ik let altijd extra goed op de belichting en zorg dat deze perfect is bij het studio portret.

Daarnaast kan de ervaring van de fotograaf het verschil maken. De omgang met het model is één van de belangrijkste dingen. Ik heb het altijd al leuk gevonden om met mensen om te gaan en te horen wat zij te vertellen hebben. Elk mens is uniek en dat wil ik graag vertalen in de studio portretfoto.

Heb jij nou deze hele tekst gelezen en ben jij razend enthousiast nadat jij de foto’s hebt gezien op deze pagina: studio portret? Neem dan vrijblijvend contact op!