Over mij

 

 

Over mij

Ik ben Casper Korver geboren en getogen in Ede. Hier ben ik dan ook nauwelijks weggeweest, enkel alleen door een studie waardoor ik dan tijdelijk moest verhuizen. In mijn huidige situatie woon ik samen met mijn vriendin, dochter en bonus kinderen.

Het verhaal van hoe ik, Casper, mijn liefde voor fotografie heb ontwikkeld wil ik graag met jullie delen. Ik dacht vroeger namelijk altijd dat ik in de voetsporen van mijn vader wilde treden en dat verzekeringen, hypotheken en vastgoed ook mijn ding zouden zijn. Na hiervoor een studie te hebben gedaan bleek het tegendeel. Ik vond het saai en kon er niet mijn ei in kwijt. In die tijd was ik model bij een lokale fotograaf voor trouwkleding en andere mode gerelateerde shoots. Ik begon steeds vaker te denken aan fotografie en hoe het zou zijn om aan de andere kant van de camera te staan. Zo ben ik dus de fotovakschool te Apeldoorn gaan doen en merkte ik gelijk dat ik mij hier volledig op mijn plek voelde. De omgang met de mensen en het meedenken en creëren van bijzondere beelden is iets waar ik van geniet. Ik heb hier enorm veel geleerd en ben ook blij dat ik nog de grondbeginselen van de analoge fotografie heb meegekregen.  Beeld heeft mij dus altijd gefascineerd, zowel fotografie als video. Na de fotovakschool ben ik gelijk gaan werken in dienst bij een andere fotograaf. Hier heb ik 21 jaar lang ervaring kunnen opdoen en het vak kunnen uitoefenen. Na die 21 jaar werd het tijd om op mijn eigen benen te gaan staan. Om eerlijk te zijn is het een van de beste beslissingen die ik heb kunnen maken. Je eigen bedrijf runnen in je eigen stijl en op je eigen manier is iets wat mij elke dag weer aantrekt. Alles wat je doet heb je zelf in handen en daar geef je jouw eigen vorm aan.

Het allerleukste vind ik de omgang met de mensen om samen met hen tot een fantastische plaat of shoot te komen. Ik wil mensen omver blazen met mijn fotografie en zo een wow-effect creëren.