Contact & FAQ

 

 

Wat kan ik voor u betekenen?

Neem Contact Op

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Telefoon

+31(0)642449682

Email

info@casperkorver.nl

Adres

Cornelis Verduijnstraat 2

6711 XS Ede (GLD)

FAQ

Veel gestelde vragen

Algemene Vragen

Wat kenmerkt Casper Korver fotografie

Mijn stijl is fris, puur en ongedwongen. Ik fotografeer de echte momenten zodat jullie spontane lifestyle foto’s krijgen waarop jullie jezelf herkennen. Ik hou van foto’s waarop die echte lach, trotse blik, lieve knuffel te zien is. Ik bewerk mijn foto’s zo natuurlijk mogelijk en hou van een mooie combinatie van kleur- en zwart-witfoto’s.

Waarom zouden wij voor Casper Korver fotografie kiezen?

Ik krijg vaak te horen dat een fotoshoot met mij erg ontspannen is. Ik neem de tijd voor jullie en spreek met jullie af op een plek waar lekker gewandeld en gespeeld kan worden. Ook kan ik naar een vertrouwde ruimte naar keuze komen, zoals jullie eigen thuis. Ik vertel met mijn foto’s een verhaal  en niet zomaar een verhaal, jullie verhaal. Ik zorg voor de juiste fotografie met foto’s waar echte emoties op te zien zijn.

Wat kost een fotoshoot?

De kosten van een fotoshoot hebben met meerder factoren te maken. Het aantal personen, de locatie, het aantal foto’s en het aantal uur dat ik voor jullie aan het werk ben. Studiosessies zijn er vanaf €49,00. Locatiefoto’s in Ede vanaf €69,00 en een Huwelijksreportage in een album vanaf €395,00. Liever een exacte prijsopgave? Neem dan contact met me op.

Ik wil graag boeken voor een fotoshoot! Hoe doe ik dat?

Super tof! Je kan me mailen, bellen of Whatsappen als jullie wensen (datum, locatie etc) duidelijk zijn. Vervolgens mail ik jullie een offerte met de algemene voorwaarden van Casper Korver Fotografie & Design. Na akkoord krijgen jullie de bevestiging van mij met daarin nog wat handige tips voor de fotoshoot.

Kortom neem gerust contact op!

Welke kleding trekken we aan bij een fotoshoot?

Ik geef altijd de volgende 3 tips:
Tip 1: Trek iets aan waar je je fijn in voelt
Tip 2: Vermijd drukke prints en hele felle kleuren. Het liefst effen kleding.
Tip 3: Ben je met een groep? Stem kleuren op elkaar af. Kies een kleurenpallet van drie of vier kleuren. Ga voor of allemaal wat lichte tinten of voor juist donkere tinten.

Wat doe je als ik ziek ben/of als jij ziek bent?

Fotoshoot: Gelukkig ben ik haast nooit ziek en moet ik echt heel erg ziek zijn wil ik me ziek melden voor de opdracht. Maar mocht ik echt niet in staat zijn om te komen, dan heb ik een uitgebreid netwerk van professionele fotografen die het stokje van mij over kunnen nemen. Daar hoeven jullie zelf helemaal niks voor te regelen. De foto’s van de invallende fotograaf worden achteraf alsnog door mijzelf nabewerkt, zodat de foto’s zo dicht mogelijk bij mijn stijl in de buurt komen.

Ben jij of een van de deelnemers ziek? Dan kunnen we de afspraak verplaatsen. Dit is geen enkel probleem. Uiteraard is het belangrijk dat dit z.s.m. wordt gemeld aan mij.

Hoeveel foto’s krijgen we?

Dit is afhankelijk welke fotoshoot ik ga maken. Ik zeg altijd dat je voldoende keuze hebt om er een aantal beste uit te kunnen zoeken en je mag nooit iets missen van bijv. een bepaalde handeling van een reportage. Ik maak eerst proeven van de door mij geselecteerde foto’s. Deze bewerk ik licht en laat de mogelijkheden zien wat er allemaal mogelijk is. Het zijn echt proeven dus kijk niet of er iets te licht of te donker is en het kan zijn dat er evt. walletjes of pukkeltjes zichtbaar zijn. De door jullie uitgezochte foto’s worden door mij zorgvuldig bewerkt.  Zo kan een foto die zwart/wit op de proef staat ook in kleur besteld worden of visa versa.

Wanneer krijgen we de foto’s te zien?

Uiteraard ben je supernieuwsgierig naar de foto’s! Ik doe daarom ook altijd mijn uiterste best om de foto’s zo snel mogelijk te leveren. De proeven van een fotoshoot worden binnen 1 week geleverd en bij een trouwreportage is dit binnen 4 weken. Hoe lang het duurt voor een afdruk geleverd kan worden is afhankelijk van het materiaal en formaat. 

Als ik een foto wil bestellen hoe werkt dat?

Als de proeven zijn ontvangen dan staat er rechts onder de foto een fotonummer met 9 of 11 cijfers. Dit is het nummer wat bij de foto past. Vervolgens kan de foto online besteld worden in de Shop op het gewenste materiaal en formaat. Eventuele wensen die uitgevoerd moeten worden kan je hier vermelden. De termijn van de uiteindelijke afdruk of album varieert van de aantallen en welk materiaal er wordt gekozen.

Hoe kan de foto geleverd worden?

Deze kan naar jullie verstuurd worden of bij mij worden afgehaald. Afhalen altijd op afspraak.

Hoe werkt de betaling?
Dit kan bij bestelling via de website via ideal/creditcard of paypal. Bij aflevering PIN of contant.