Materiaal advies

 

 

Materiaal advies

Ik heb altijd al een fascinatie met materialen gehad. Het is zo mooi om ernaar te kijken en er vervolgens iets mee te kunnen doen. Ik kijk op verschillende manieren naar materialen en kan daardoor richting geven in het materiaaladvies: is het mooi om het te gebruiken als achtergrond of ondergrond en wat gebeurt er als er wat licht opvalt? Ik geef jou het passende advies.

Verder kijk ik op een precieze manier naar het materiaal en of het mooi is om te gebruiken als aanvulling op het interieur. Ook kijk ik of het mogelijk is om dit te printen op een materiaal naar keuze. Ik kijk dan natuurlijk naar wat de trends zijn op woongebied en houd dit dan ook nauwlettend in de gaten. Ik ga hiervoor naar woonbeurzen, bouwbeurzen en kijk in de interieurbladen om inspiratie op te doen. Door deze kennis kan ik het gepaste materiaal advies geven. Momenteel speelt er natuurlijk veel op gebied van duurzaamheid en dat is iets wat mij dan ook aan het hart gaat. Wat is nou mooier dan dat je bijvoorbeeld gerecycled materiaal kan gebruiken en dat vervolgens kan printen met jouw prachtige foto. Zo zijn bijvoorbeeld de giftcards biologisch afbreekbaar en gebruiken we veel biologisch afbreekbare inkt.

Op mijn website hebben we een webshop opgezet met de keuze uit verschillende materialen waar de prints op gedrukt kunnen worden. Deze probeer ik ook aan te vullen als ik een nieuwe trend heb gevonden op het gebied van materiaal of wanneer er naar aanleiding van een van mijn materiaal adviesgesprekken een andere behoefte is opgedoken. Ik hou van nieuwe dingen en probeer deze met jullie te delen. Neem gerust een kijkje in de shop en ontdek wat de vele mogelijkheden zijn. Er is ook een mogelijkheid om jouw eigen beeld te uploaden en die te laten printen op het gewenste product. Voor materiaal advies kan je contact met mij opnemen via deze link.