Pasfoto maken in Ede

 

 

Pasfoto maken Ede

Pasfoto’s laten maken in en rondom Ede? Dan ben je bij mij op het juiste adres. Bijna niemand vindt pasfoto’s maken leuk! Toch maak ik er een klein feestje van en zorg ik ervoor dat je weggaat met het gevoel dat het reuze meeviel en je tevreden bent met het resultaat van de gemaakte pasfoto’s.

Casper Korver Fotografie & Design uit Ede maakt voor elke toepassing de juiste foto. De overheid stelt specifieke eisen aan een pasfoto. Of het nou voor een paspoort, identiteitskaart, visum, rijbewijs of scooterbewijs is. Voor elk land kan er bij mij de juiste foto worden gemaakt en ik zit aangesloten bij de Pasfoto-organisatie.

Verder maak ik digitale pasfoto’s, deze pasfoto’s zijn geschikt voor bijvoorbeeld een sollicitatie of CV. Deze pasfoto’s worden via email naar je toe gestuurd. Ik beschik over de kennis en speciale software waardoor de foto gegarandeerd voldoet aan de vereisten. Om er voor te zorgen dat ik het perfecte plaatje van je maak kan ik de foto desnoods retoucheren. Alles naar jouw wensen.

Daarnaast moet een pasfoto altijd in kleur zijn gemaakt. Voor  € 15,00 kan je een mooie set pasfoto’s laten maken in Ede en kun je voorlopig vooruit. Wist je dat je op je paspoortfoto best met een zonnige glimlach mag staan? Dus trek je mooiste blouse, trui of jasje aan, dan ga ik er voor zorgen dat je met de mooiste foto de deur uitloopt. Ik zie je graag voor mijn camera!