Groep

 

 

Studio groep

Heb jij altijd al graag een echt portret willen laten maken in de studio of een gave fotoshoot willen hebben samen met jouw familie? Maar is dat er tot dusver niet van gekomen?

Dan ben je bij mij, Casper Korver, op het juiste adres. Iedereen kan bij mij terecht voor een studio portret.
Met de juiste aandacht en techniek worden ook jullie fotogeniek!

Een zilveren of gouden huwelijk, een jubileum, geboorte of verjaardag. Er zijn van die bijzondere momenten dat je als familie of groep bij elkaar wilt komen en dit dan ook op de juiste manier wilt vastleggen. Dit is dan ook direct een mooie gelegenheid voor een groepsfoto! Gezellig met je gezin op de foto kan natuurlijk ook. Een groepsfoto van 3 of meer personen kan gefotografeerd worden op locatie of in de studio. De keuze voor de groepsfoto kan bepalend zijn. Bij een groepsfoto op locatie gebruik je meer de sfeer van de plek in combinatie met de groep. In de studio gaat het enkel en alleen om de personen. De achtergrond is rustig en vaak egaal van kleur. Tegenwoordig is er een grotere voorkeur voor een groepsfoto op locatie. Als het wat minder weer is dan is het geen probleem, ik neem dan de nodige verlichting mee.

Bij een studio groepssessie natuurlijk meerdere opnames gemaakt maar desondanks is de kans aanwezig dat er toch iemand met zijn of haar ogen dicht staat op de foto. Dat is geen probleem, ik beschik over de nodige photoshop skills om een hoofdje over te zetten van een andere foto zonder dat je deze bewerking ziet. Zo ontstaat er een groepsfoto waar iedereen blij en gelukkig van wordt. Dus mocht jij een leuke gelegenheid weten voor een groepsfoto neem gerust contact met mij op.