Casper Korver

Van portret tot podium: stem Floortje naar de top in Miss Teen

Floortje is finaliste in Miss Beauty of Gelderland.

Soms kruisen paden zich op een bijzondere manier. Onlangs kruiste mijn pad als fotograaf dat van Floortje, een beeldschone jongedame, die haar zinnen heeft gezet op de titel van Miss Teen of the Netherlands. Miss Teen is niet zomaar een wedstrijd; het is een platform waar persoonlijke ontwikkeling en uitstraling samensmelten met de presentatie van innerlijke kracht. Eigenlijk is het daarmee dus meer een ontdekkingsreis te noemen dan een wedstrijd.

Miss Teen of Gelderland

Miss Teen of Gelderland is de regionale missverkiezing en voorverkiezing voor Miss Teen of the Netherlands. Janey Descendre uit Haere en Sammy During uit Heerde vertegenwoordigden afgelopen jaar de provincie als winnaressen van Miss Teen of Gelderland 2023.

Op dit moment staan Nikki Prein en Matilde Verhagen aan het hoofd van Miss Teen of Gelderland. Floortje staat momenteel op de vijfde plek, maar jij kunt haar steunen om naar de top te komen. De beelden die ik van Floortje heb gemaakt, weerspiegelen haar passie en toewijding. Tijdens elke fotosessie streef ik ernaar om mijn modellen zich comfortabel te laten voelen; dit zie je direct terug in de foto’s. Als fotograaf is mijn missie om de unieke vonk van het model te vinden en te vangen, en bij Floortje was deze vonk duidelijk aanwezig, ik hoefde niet lang te zoeken.

In elke foto komen Floortjes veelzijdige persoonlijkheid en de subtiele nuances in haar uitdrukkingen duidelijk naar voren. Of ze nu een simpele witte blouse, een sprankelend oranje shirtje of een elegante zwarte top draagt, de beelden vertellen een verhaal zonder woorden: ze weerspiegelen haar reis naar de top.

Steun Floortje

Steun Floortje in het realiseren van haar droom door te stemmen via deze link. Stemmen kost slechts €1,25 en elke stem helpt haar verder op weg naar de finale van Miss Teen op 15 december. Maar je steunt niet alleen Floortje met je uitgebrachte stem. Van elke stem gaat 20 procent naar de LINDA.foundation. Stemmen kan tot en met 14 december 2023.

Heb je interesse in portretfotografie, of wil je zelf een keer voor de camera staan? Of ben je wat cameraschuw, maar wil je toch met een paar prachtige foto’s de deur uit lopen? Neem contact op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Meer berichten

Een Fantastische Fotoshoot voor Sen&Zo

Een Fantastische Fotoshoot voor Sen&Zo

Onlangs had ik de geweldige gelegenheid om een fotoshoot op locatie te doen voor het opkomende beautybedrijf Sen&Zo. Dit dynamische bedrijf maakt prachtige beautyproducten die nu in steeds meer winkels in Nederland te vinden zijn. Het was een bijzonder...

Fotografie voor Friends on Ice in Ede

Fotografie voor Friends on Ice in Ede

Dit is het tweede jaar dat Casper Korver sponsor is bij de Ijsbaan in Ede genaamd Friends on Ice. Jaarlijks wordt er door Stichting Friends on Ice een prachtige overdekte kunstijsbaan geplaatst van 600 m2 in het centrum van Ede (Raadhuisplein). Compleet met het...

Reclame shoot voor Nassau Door

Reclame shoot voor Nassau Door

Vorige week was het zo ver! Tegen de avond hebben we afgesproken om voor Nassaudoor een reclame shoot te doen op het hockeyveld van MHC-Ede. Super mooie foto's weten te maken met een keeper en art-director. Nassau door is een bedrijf dat is gespecialiseerd in...